Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürümüz Doç. Dr. Mustafa OTRAR Okulumuzu Ziyaret Etti

Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürümüz Doç. Dr. Mustafa OTRAR Okulumuzu Ziyaret Etti

Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürümüz Sayın Doç. Dr. Mustafa OTRAR okulumuzu ziyaret ettiler. Genel Müdürümüze Rehberlik Hizmetleri Daire Başkanımız Serpil ALTUNCU VAROL, Özel Eğitim ve Kaynaştırma Daire Başkanımız Fatih PAÇA, İl Milli Eğitim Müdürümüz Miraç SÜNNETÇİ ve Şube Müdürümüz Ahmet AKSOY eşlik ettiler.

15.02.2024 108

        Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürümüz Sayın Doç. Dr. Mustafa OTRAR okulumuzu ziyaret ettiler. Genel Müdürümüze Rehberlik Hizmetleri Daire Başkanımız Serpil ALTUNCU VAROL, Özel Eğitim ve Kaynaştırma Daire Başkanımız Fatih PAÇA, İl Milli Eğitim Müdürümüz Miraç SÜNNETÇİ ve Şube Müdürümüz Ahmet AKSOY eşlik ettiler. Genel müdürümüz ve ekibi ile İl Milli Eğitim Müdürümüz, öğretmenlerimiz ve okul müdürümüz ile Eğitim-Öğretimin genel işleyişi ile ilgili verimli bir sohbet gerçekleştirdiler.

        Okul müdürümüz ve öğretmenlerimiz değerli misafirlerimize Bakanlığımızın önümüzdeki dönemde uygulayacağı politikalardan merak ettikleri soruları sordular. Gerçekleşetirilen bu keyifli sohbetin ardından Genel müdürümüz ve beraberindeki ekibi başka bir ziyareti gerçekleştirmek üzere müsade istediler ve İl Milli Eğitim Müdürümüz, okul müdürümüz ve öğretmenlerimiz eşliğinde okulumuzdan ayrıldılar.

 

15-02-202415-02-202415-02-2024